13 Ocak 2015 Salı

TUNE SEANS DENEYİMİ

TUNE® ile tanıştıktan sonra bir arkadaşıma TUNE® seansı uyguladım. Sonrasında ise seans esnasında neler hissettiğini sordum.
O da, sağ ve sol kollarında bir ağırlık, göğsüsünün orta kısmında bir dokunuş hissettiğini ve bu esnada içinden "oh be!" dediğini ve üzerinden büyük bir yük kalktığını ve rahatlama olduğunu belirti. 
Biraz zaman geçtikten sonra arkadaşım, çalıştığı kurum tarafından bir eğitim için yurt dışına gönderileceğini öğrendi...

Yurt dışına çıkmadan önce prosedür gereği sağlık kontrolünden geçmesi gerekiyordu.

Bu kontrol esnasında göğsündeki kitlelerin büyüdüğünü ve bir an önce ameliyat olması gerektiğini öğrendi.

Tabiki ameliyata girmeden önce bir TUNE® seansı daha uyguladık. Ardından arkadaşım başarılı bir ameliyat geçirdi. Doktorları, sağlık durumunun gayet iyi olduğunu söylediler. Şu anda da sağlıklı bir hayat sürdürmekte ve sonrasında yurt dışındaki eğitimine de katıldı.

Bu yaşananlardan sonra düşündüğümüzde, arkadaşıma ilk TUNE® seansı uyguladıktan sonra; Yurt dışı işinin çıkması, doktora gitmesi, bu kadar riskli bir durumun farkına hemen varılması, ameliyat olması gibi bağlantıların kurulması aslında - gel sana yeni öğrendiğim TUNE® seansını uygulayalım..!-demekle başladığını fark ettik.

TUNE®'un herkes'e verebilecek sonsuzluk'ta son derece değerli hediyeleri bulunmakta,  Ne iyi etmişim de NİLGÜN SARAR HOCAMIZIN, seminerlerine katılmışım.

Tune Seminer I-II Katılımcısı
Gonca Bal

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder